sâmbătă, 28 septembrie 2013

Cele mai unice hoteluri din lume

Atunci cand alegi destinatia unei vacante vrei sa fie intr-un loc unic de care sa iti amintesti pentru tot restul vietii. Hotelurile urmatoare ar putea sa ofere ceea ce cauta un astfel de turist.

Hotelul Jested din Cehia a fost realizat de arhitectul Karel Hubacek. Turnul hotelului a fost construit pentru a extinde in mod natural varful muntelui, dar nu are numai rol decorativ, fiind si un emitator de televiziune, realizat in asa fel incat sa reziste climei extreme, arata The World Geography.

Turnul a fost construit intre 1966 si 1973 si a fost distins cu Premiul Perret, oferit de catre Uniunea Internationala a Arhitectilor.

 Giraffe Manor se afla in Kenya si a fost construit in 1932 de catre Sir David Duncan, iar ceea ce il face unic este faptul ca in timp ce iti iei cina poti sa ai o companie unica: girafele din zona.
Mergem in Spania, unde intalnim hotelul Marques de Riscal. Curbele spectaculoase, acoperisul din titan si asimetria zidurilor ofera un contrast unic fata de cramele istorice proiectate in 1858 de Ricardo Bellsola. Hotelul are 43 de camere luxoase.
Hotelul Inntel din Zaandam, Olanda, este principala atractie a orasului. Casele verzi iconice din zona Zaan au fost sursa de inspiratie pentru designerul hotelului, Wilfried van Winden. Pe langa cele 160 de camera, turistii mai gasesc aici un restaurant, o piscina si un centru spa cu o sauna finlandeza si o baie turceasca.
O destinatie interesanta pentru amatorii de fauna salbatica este acest complex din Kenya. Sarova Saltlick Game Lodge se afla in mijlocul sanctuarului Taita Hills, care este la aproximativ sase ore distanta de capitala Nairobi.
Hotelul Marmara din Antalya, Turcia, este singurul din lume care se invarte si care ofera turistilor o vedere de 360 de grade. Asa ca, te poti duce la culcare avand marea in fata si te poti trezi in fata piscinei.

 Vrei sa ajungi pe o nava de croaziera, insa te temi de mare? Hotelul Sun Cruisedin Coreea de Sud este cea mai buna optiune. O sa admiri un rasarit de soare unic. Hotelul, care are 211 camere, masoara 165 de metri in lungime, 45 de metri in inaltime si cantareste 30.000 de tone.
King Pacific Lodge este singurul hotel din lume in care turistii pot pluti pe apa in timp ce dorm. Acesta se afla intr-una dintre putinele zone salbatice neatinse de lume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu