marți, 24 septembrie 2013

Sparanghelul protejează ficatul de toxine

A fost descoperită leguma care previne mahmureala şi protejează ficatul de alcool. Cercetătorii au descoperit că mineralele şi aminoacizii din sparanghel pot preveni mahmurelile şi protejează ficatul de toxine.
Fiind ca vine anul nou si toti trebuie sa fim pregatiti pentru petreceri cu bautura si mancare din belsug.
1 ianuarie 2013 cu toti suntem mahmuri dupa petrecerea de aseara si cautam o metoda sa scapam de mahmureala ei bine sparanghelul poate ajuta la prevenirea mahmurelilor.
Mineralele şi aminoacizii din sparanghel previn apariţia mahmurelilor şi joacă un rol de protector al ficatului. Substanţele active importante din compoziţia sparanghelului – vitaminele B1 şi C, minerale precum seleniul, magneziul, fierul şi fosforul – recomandă această legumă ca remediu complementar în tratamentul a peste 40 de boli.
Frunzele de sparanghel au un conţinut mai mare de aminoacizi şi de minerale decât lăstarii, ceea ce înseamnă că frunzele sunt mai eficiente în protejarea ficatului de efectele dăunătoare ale alcoolului, prevenind astfel şi mahmureala.
Asa ca hai sa mancam  sparanghel dupa fiecare petrecere. Mai este folosită pe scară largă ca „medicament naturist” si in bucatarie la mancaruri este sanatos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu